Poorten en hekwerk voor elk doel in de regio Echt

Direct in contact

Poorten en hekwerk voor elk doel in de regio Echt

Contact

Poorten en hekwerk voor elk doel in de regio Echt

Contact

Wenmakers Hekwerken levert diverse poorten aan bedrijven en particulieren. Van kunstige sierpoorten tot verdichtingspoorten die uw terrein afsluiten voor ongewenst bezoek. Daarnaast bieden we eenvoudige spijlenpoorten en luxueuze (automatische) schuifpoorten. Bekijk hieronder een selectie uit onze poorten.

Ik wil een offerte ontvangen

Dubbelstaafmat poorten

Het dubbelstaafmat-hekwerk is de populairste hekwerk soort. Dit komt doordat het hekwerk stevig is, maar toch elegant. Hierdoor is het geschikt voor iedere vorm van afrastering, particulier én zakelijk gebruik.

Ik wil meer weten over dit product

Schuifpoorten

Een stijlvolle en veilige vrijdragende poort die qua vormgeving naadloos aansluit bij de verschillende spijlen hekwerken. De vrije doorgang varieert van 2 tot 10 meter zodat u altijd een ruime doorgang zonder verlies van ruimte kunt creëren.

Sierpoorten

Voor verfraaiing en veiligheid van uw huis, of als beveiliging voor uw kinderen en huisdieren zonder aan stijl of vormgeving af te doen. Sierpoorten kunnen naar uw specificaties worden aangepast en desgewenst geautomatiseerd worden.

Meer weten over deze producten?

Spijlpoorten

Fraai, sterk en duurzaam. Dat is in het kort het hekwerk met ronde spijlen waarmee Wenmakers Hekwerken reeds tal van objecten van een representatief uiterlijk én optimale veiligheid heeft voorzien. Leverbaar in vele kleuren en maten.

Verdichtingspoorten

Voor maximale privacy zonder doorkijk levert Wenmakers Hekwerken dicht hekwerk en verdichtingspoorten. U kunt kiezen uit diverse materialen en uitstralingen zodat de afscheiding perfect bij uw woning of terrein past.

Stuur mij een gratis offerte!