Het juiste hek rond uw tuin, terrein of sportveld

Contact

Het juiste hek rond uw tuin, terrein of sportveld

Contact

Het juiste hek rond uw tuin, terrein of sportveld

Contact

Wilt u de bal of hond binnenhouden of juist ongenode gasten buiten? Het doel bepaalt het hek en Wenmakers Hekwerken in Echt levert tal van oplossingen voor uw vraagstuk. Kies voor een stevig hek van spijlen of dubbelstaafmat, een sfeervol sierhek of een functioneel hekwerk voor leilinden en platanen. Plaats een veldafscheiding of ballenvanger op een sportveld en houd uw vee in de wei met de passende afrastering. Bekijk onze voorbeelden op deze pagina of neem direct contact met ons op voor advies.

Ik heb advies over hekwerk nodig

Dubbelstaafmat

Dubbelstaafmat-hekwerk, ook wel rastermat-hekwerk genoemd, is een ijzersterk en transparant hekwerk wat zeer geschikt is voor beveiliging van erfgrenzen, bedrijfsterreinen, speelplaatsen, kinderdagverblijven, dierweiden en sportterreinen.

Gaashekwerk

Voor een voordelige en duurzame afbakening is gaashekwerk zeer geschikt. Het is daarbij zeer goed toepasbaar bij glooiende terreinen. Gaashekwerk is net als dubbelstaafmat-hekwerk ook te gebruiken als groeiwand voor klimplanten.

Leilinde hekwerk

Met de leilinde constructie kan de groeivorm van leiboomtakken eenvoudig worden gestuurd. Door het begeleiden naar bepaalde vormen, zorgt de leiboom voor een natuurlijke beschutting van zon en wind, alsmede een fijne afscherming voor uw tuin of huis.

Sierhekwerk

Naast het decoratieve element en het feit dat sierhekwerk uw woning of bedrijfspand een fraai aanzicht geeft, leveren sierhekwerk en sierpoorten van Wenmakers Hekwerken ook meerwaarde door hun inbraakwerende functie. Veilig mag ook mooi zijn.

Sportveld hekwerk

Om de veiligheid van sporters, toeschouwers en omwonenden te garanderen kiest u voor duurzame sportveld oplossingen van Wenmakers Hekwerken. Bekijk ook ons aanvullende assortiment producten zoals ballenpoortjes en ballenvangers.

Spijlenhekwerk

Voor een representatieve uitstraling is er het traditionele spijlenhekwerk. Bij dit type hekwerk kunt u kiezen voor wel- of niet-doorstekende spijlen, om bijvoorbeeld overklimmen te bemoeilijken. De spijlenafstand is aan te passen aan uw wensen.

Weideafrastering

Bent u op zoek naar afrastering voor uw dieren, of om uw land te beschermen tegen dieren? Weideomheining- en afrastering van Wenmakers Hekwerken staat voor maximale zekerheid, gebruikersgemak en optimale veiligheid voor uw dier.


Bekijk meer voorbeelden van onze hekwerken, toepassingen en mogelijkheden.